Претходна понуда

67% попуст на апликација на забен циркон во стоматолошка ординација КИМДЕНТ во вредност од 1000ден. за само 330ден.

    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 67%
    • Заштеди 670ден.
  • Распродадено

Добивате

* За неодолива насмевка и шарм ставете циркон на своите заби и имајте причина плус за почесто смеење

* Следете ги модните трендови, дискретно украсете ги забите и бидете привлечна и девојка со стил.

Услови

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* Задолжително е претходно закажување на тел. Д-р Климентина Миткоска 077/854444 или Д-р Августина Мијалкова 077/599777

* Купонот може да го искористите до 16.12.2011 година

Опис

Поставувањето на цирконот на заб е потполно безболно, брзо и едноставно. Цирконот се поставува на единица, двојка или тројка од горната вилица, секако за да биде вашата насмевка впечатлива и сјајна.

Постапката а е реверзибилна! Во секое време по желба на пациентот цирконот може да биде отстранет безболно.Компанија : КИМ ДЕНТ

Адреса : Булевар Туристичка

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk