Претходна понуда

ТОП ЦЕНА: Честитајте го празникот 8-ми МАРТ со БУЌЕТ од 11 РОЗИ од Цвеќара „ДАР“ за само 1099ден.

  • Топ понуда!

  • Распродадено

Добивате

* БУЌЕТ од 11 РОЗИ

* Во време кога празнично сите ги зголемуваат цените на розите, kelepur.mk и Цвеќара „ДАР“ ви нудат пред празнична цена на прекрасен буќет од црвени рози за вашите најсакани и најценети

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Купоните се продаваат до 07.03.2012 година до 19:00 часот, а може да се користат до 08.03.2012 година

* Задолжителна најава за времето на подигање на БУЌЕТОТ на тел. 046/256-220

Опис

Нема поубав поклон од црвените рози за вашите сакани. Разгалете го срцето на вашите најмили, подарете со љубов и изненадете ги за 8-ми Март со прекрасен буќет црвени рози, затоа што ти тоа го заслужуваат!Компанија : Цвеќара „ДАР“

Адреса : Никола Карев бб Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk