Претходна понуда

50% попуст на 2 месеци интензивен курс за возрасни по Германски јазик во училиште Кембриџ во вредност од 6600ден. за само 3299ден.

    • Вредност 6600ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 3301ден.
  • Распродадено

Добивате

* Пријавување до 15.01.2012

* Курсот започнува од 16.01.2012

* Групи од 3 до 10 лица

* Подетални информации на 046/611-088 078/407-508

Услови

* Интензивен курс по Германски јазик во времетраење максимум два месеци

* Три часови неделно

+ Литература за курсот

Опис

Училиште за странски јазици, математика и компјутери Кембриџ

Нудиме забрзани курсеви за возрасни кандидати и тоа по Германски Јазик во времетраење од два месеци. Настава во нови најсовремено опремени простории. Врвен наставен кадар, најнови програми за изучување на германскискиот јазикот, со користење на аудио визуелни средства.

Училиште Кембриџ на Facebook!


50% попуст на 2 месеци интензивен курс за возрасни по Германски јазик во училиште Кембриџ во вредност од 6600ден. за само 3299ден.

Компанија : Училиште Cambridge

Адреса : Ул. Даме Груев бр. 155

Град : Охрид

http://goo.gl/jaPNt