Претходна понуда

50% попуст на AEROBIC, PILATES, BODY COMBAT и ZUMBA за секојдневни тренинзи во времетраење од два месеци во вредност од 1600ден. за само 799ден.!

    • Вредност 1600ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 801ден.
  • Распродадено

Добивате

* Тренинзи секој ден од понеделник до петок

* AEROBIC
* PILATES
* BODY COMBAT
* ZUMBA

* Тренизите се одржуваат според распоредот прикажан подолу

Услови

* Промотивната понуда важи за нови членови

* Секој може да купи еден купон за себе и неограничен за пријатели

* Прв трениг по активирањето на понудата и не покасно од 01.12.2011 според распоредот прикажан подолу

* Последниот тренинг е два месеци по првиот тренинг но не покасно од 31.01.2011 год.

Опис

Со kelepur.mk и фитнес клубот АЕРОБИК добивате ексклузивна можност да тренирате секој ден од понеделник до петок два последователни месеци според условите со 50% попуст. Секој ден вежбајте AEROBIC, PILATES, BODY COMPAT и светскиот хит ZUMBA.

Зумба фитнесот претставува лиценциран светски бренд, креиран во USA, во кој се вклучува вежбање користејќи латино и интернационални песни. Зумба фитнесот веќе неколку години е светски хит, а во Охрид/Струга повеќе од една година се шири преку фитнес клубот АЕРОБИК.
За време на Зумба часот вежбачите го следат Зумба инструкторот во изведување на корeографијата креирана со специфични тактови и смени на темпото, транзиции на вежбањето што придпнесуваат тонирање, зацврстување или кардио движење, и целат кон секоја мускулна група во телото. За воздраста и полот нема ограничувања.

РАСПОРЕД НА ТРЕНИНЗИ
* ПОНЕДЛНИК 21:00 часот / AEROBIC
* ВТОРНИК 20:30 часот / PILATES
* СРЕДА 21:00 часот / BODY COMBAT
* ЧЕТВРТОК 20:30 часот / PILATES
* ПЕТОК 21:00 часот / ZUMBA
Тренинзите се одржуваат во спортска сала „Економско“

Инструктори:
* Ристе Јанкоски 075/687-331
* Љупчо Ѓуроски 070/852-285

AEROBIC Gjuki & Riki на facebook!Компанија : Аеробик-Пилатес Охрид

Адреса : Спорстка сала „Економско“

Град : Охрид

http://goo.gl/tjL8BQ