Претходна понуда

55% ПОПУСТ НА ТРЕТМАН ЗА КОСА „BIOLAGE DEEP TREATMENT“ ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000ДЕН. ЗА САМО 449ДЕН.

    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 55%
    • Заштеди 551ден.
  • Распродадено

Добивате

* НАЈНОВАТА ИНОВАЦИЈА! ТРЕТМАН ЗА КОСА „BIOLAGE DEEP TREATMENT“ по избор според типот на косата + право фенирање.

Услови

* Фризерско студио ЕЛИТ МАРИ на нова локација на улица „Питу Гули“ бр. 130

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време:
Понеделник - Сабота од 11:00 до 19:00

* Задолжителна е претходна резервација на
Моб.:071/231-112
Моб.:078/311-899

55% ПОПУСТ НА ТРЕТМАН ЗА КОСА „BIOLAGE DEEP TREATMENT“ ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000ДЕН. ЗА САМО 449ДЕН.

Компанија : Фризерско Студио Елит Мари

Адреса : Ул. Питу Гули бр. 130

Град : Охрид

http://goo.gl/v2DTu