Претходна понуда

50% ПОПУСТ НА БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА“ ВО НУ ЦK „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 200ДЕН. ЗА САМО 100ДЕН.

    • Вредност 200ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 100ден.
  • Распродадено

Добивате

* ПОБРЗАЈТЕ, БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!

* БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА“

* ПЕТОК, 10.05.2019 г.

* Почеток 19.00 часот.

Услови

* ПОБРЗАЈТЕ, БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Купоните се продаваат до 10.05.2019 година до 19:00 часот

* Задолжително доаѓање 15 минути пред почеток

Опис

ПЕТОК, 10.05.2019 година / ДЕТСКА ПРЕТСТАВА - „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА” од англискиот писател Луис Карол наменета за најмладите

Режија: Ѓорѓи Ризески
Играат: Адријана Билаловиќ Тодороска, Филип Кипровски,
Павел Маслов, Ивица Цонев.

Цена на карта 100 денари, почеток 19.00 часот
Телефон за резервации 046/261-063, 075/283-066


50% ПОПУСТ НА БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ДЕТСКАТА ПРЕТСТАВА „АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА“ ВО НУ ЦK „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 200ДЕН. ЗА САМО 100ДЕН.

Компанија : Центар за култура

Адреса : Кеј Маршал Тито Охрид

Град : Охрид

http://goo.gl/7ddnU