Претходна понуда

50% ПОПУСТ НА БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ПРЕТСТАВАТА „АНАЛФАБЕТ“ ВО НУ ЦK „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 400ДЕН. ЗА САМО 200ДЕН.

    • Вредност 400ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 200ден.
  • Распродадено

Добивате

Театарската претстава "АНАЛФАБЕТ" комедија според Бранислав Нушиќ, режија Ѓорѓи Ризески, закажана за петок 07.02.2020 година се ОДЛОЖУВА, поради здравствен проблем на актер вклучен во претставата ( Купоните купени преку Kelepur.mk ќе важат за наредниот термин или средствата може да се рефундираат. За рефундирање на средствата испратете email на info@kelepur.mk со вашите лични податоци и кодот од купонот/купоните).

* ПОБРЗАЈТЕ, БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!

* БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ПРЕТСТАВАТА „АНАЛФАБЕТ“ - КОМЕДИЈА СПОРЕД БРАНИСЛАВ НУШИЌ, РЕЖИЈА ЃОРЃИ РИЗЕСКИ

* Петок 07.02.2020 г.

* Почеток 20.00 часот.

Услови

Театарската претстава "АНАЛФАБЕТ" комедија според Бранислав Нушиќ, режија Ѓорѓи Ризески, закажана за петок 07.02.2020 година се ОДЛОЖУВА, поради здравствен проблем на актер вклучен во претставата ( Купоните купени преку Kelepur.mk ќе важат за наредниот термин или средствата може да се рефундираат. За рефундирање на средствата испратете email на info@kelepur.mk со вашите лични податоци и кодот од купонот/купоните).

* ПОБРЗАЈТЕ, БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!

* Претставата не е за лица помлади од 14 години

* Во претставата се користат пиротехнички средства

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Купоните се продаваат до 07.02.2020 година до 20:00 часот

* Задолжително доаѓање 15 минути пред почеток

Опис

Театарската претстава "АНАЛФАБЕТ" комедија според Бранислав Нушиќ, режија Ѓорѓи Ризески, закажана за петок 07.02.2020 година се ОДЛОЖУВА, поради здравствен проблем на актер вклучен во претставата ( Купоните купени преку Kelepur.mk ќе важат за наредниот термин или средствата може да се рефундираат. За рефундирање на средствата испратете email на info@kelepur.mk со вашите лични податоци и кодот од купонот/купоните).

„АНАЛФАБЕТ“ - комедија според Бранислав Нушиќ, режија Ѓорѓи Ризески.

Играат: Горан Стојаноски - Максим Благадуша
Никола Тодороски - Митре П. Клатипатлак
Стрезо Стаматовски - Румен Вујаклија
Елизабета Стефановска - Магдалена Лапајкоска - Дупева

Сценограф на претставата е Зоран Николовски, а костимите се на Ванчо Василев


50% ПОПУСТ НА БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ПРЕТСТАВАТА „АНАЛФАБЕТ“ ВО НУ ЦK „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 400ДЕН. ЗА САМО 200ДЕН.

Компанија : Центар за култура

Адреса : Кеј Маршал Тито Охрид

Град : Охрид

http://goo.gl/7ddnU