Претходна понуда

50% ПОПУСТ НА БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ПРЕТСТАВАТА „АНАЛФАБЕТ“ ВО НУ ЦK „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 400ДЕН. ЗА САМО 200ДЕН.

    • Вредност 400ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 200ден.
  • Распродадено

Добивате

Ве известуваме дека поради новонастанатата ситуација и мерките кои ги презеде Владата на Република Северна Македонија за заштита од корона вирусот, НУ Центар за култура “Григор Прличев"-Охрид, ги откажува сите закажани активности, за следните термини на претставите ќе бидете благовремено известени!

* ПОБРЗАЈТЕ, БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!

* БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ПРЕТСТАВАТА „АНАЛФАБЕТ“ - КОМЕДИЈА СПОРЕД БРАНИСЛАВ НУШИЌ, РЕЖИЈА ЃОРЃИ РИЗЕСКИ

* Петок 13.03.2020 г.

* Почеток 20.00 часот.

Услови

Ве известуваме дека поради новонастанатата ситуација и мерките кои ги презеде Владата на Република Северна Македонија за заштита од корона вирусот, НУ Центар за култура “Григор Прличев"-Охрид, ги откажува сите закажани активности, за следните термини на претставите ќе бидете благовремено известени!

* ПОБРЗАЈТЕ, БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!

* Претставата не е за лица помлади од 14 години

* Во претставата се користат пиротехнички средства

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Купоните се продаваат до 13.03.2020 година до 20:00 часот

* Задолжително доаѓање 15 минути пред почеток

Опис

„АНАЛФАБЕТ“ - комедија според Бранислав Нушиќ, режија Ѓорѓи Ризески.

Играат: Горан Стојаноски - Максим Благадуша
Никола Тодороски - Митре П. Клатипатлак
Стрезо Стаматовски - Румен Вујаклија
Елизабета Стефановска - Магдалена Лапајкоска - Дупева

Сценограф на претставата е Зоран Николовски, а костимите се на Ванчо Василев


50% ПОПУСТ НА БЛОК КАРТА ЗА ДВАЈЦА ЗА ПРЕТСТАВАТА „АНАЛФАБЕТ“ ВО НУ ЦK „ГРИГОР ПРЛИЧЕВ“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 400ДЕН. ЗА САМО 200ДЕН.

Компанија : Центар за култура

Адреса : Кеј Маршал Тито Охрид

Град : Охрид

http://goo.gl/7ddnU