Претходна понуда

Време е за освежување! 50% попуст на ДВА КОКТЕЛИ по избор во AQUARIUS во вредност од 500ден. за само 250ден.

    • Вредност 500ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 250ден.
  • Распродадено

Добивате

* ДВА КОКТЕЛИ по избор:

** Два коктели SEX ON THE BEACH или

** Два коктели CUBA LIBRE или

** Еден коктел SEX ON THE BEACH и еден коктел CUBA LIBRE

Пропуштете се на летното задоволство, освежете се и разладете се со овие прекрасни коктели идеални за топлите денови и уживајте!

Услови

* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРИЛОЖЕТЕ ГИ КУПОНИТЕ ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ!

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Понудата важи за во Terazza Aquarius (не важи за „носење“)

* Работно време секој ден од 09:00 до 00:00

* Купоните се продаваат и користат заклучно со 22.07.2012година

Опис

Terazza Aquarius

Почеток на деведесеттите, сè беше визија, визија во која се насетуваше раѓањето на место каде ќе се спојат мирисот на езерото, тишината на брановите со мирисот на кафето и бојата на виното.

Место каде ќе се сретнат мислите на луѓе од различни сфери на животот, намерници, уметници, музичари, политичари, писатели…
Наеднаш, визијата стана реалност, а реалноста ни постави мисија.

Нашата мисија започна од човековата среќа, преку која се создаде простор во кој дружбата ќе биде лесно остварлива цел.

Се создаде автентичен простор, лесно препознатлив по својата едноставност и душа.

Мисијата полека успеваше, станавме дел од урбаната култура, од секојдневието, култно место за многу генерации, со специфичен шмек и стил на музика.
Место во кое мисијата не завршува, таа сеуште е пред нас… Aquarius since 1991

Terazza Aquarius на Facebook!


Време е за освежување! 50% попуст на ДВА КОКТЕЛИ по избор во AQUARIUS во вредност од 500ден. за само 250ден.

Компанија : Terazza Aquarius

Адреса : Ул Коста Абраш б.б.

Град : Охрид

http://www.aquarius-oh.mk/