Претходна понуда

50% попуст на две вина 0.2л од винарија СТОБИ по избор Ризлинг или Антигона во AQUARIUS во вредност од 240ден. за само 120ден.

    • Вредност 240ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 120ден.
  • Распродадено

Добивате

* Две вина 0.2л од винарија СТОБИ по избор:

** Две вина Ризлинг или
** Две вина Антигона или
** Едно вино Ризлинг и едно вино Антигона


Во летните денови и ноќи, уживајте во единствената глетка кон езерото, само од Terazza Aquarius, дружете се, напите се вино и имајте незаборавни мигови.

Услови

* ЗАДОЛЖИТЕЛНО ПРИЛОЖЕТЕ ГИ КУПОНИТЕ ПРЕД ДА НАРАЧАТЕ!

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Понудата важи за во Terazza Aquarius (не важи за „носење“)

* Работно време секој ден од 09:00 до 00:00

* Купоните се продаваат и користат заклучно со 19.08.2012година

Опис

Terazza Aquarius

Почеток на деведесеттите, сè беше визија, визија во која се насетуваше раѓањето на место каде ќе се спојат мирисот на езерото, тишината на брановите со мирисот на кафето и бојата на виното.

Место каде ќе се сретнат мислите на луѓе од различни сфери на животот, намерници, уметници, музичари, политичари, писатели…
Наеднаш, визијата стана реалност, а реалноста ни постави мисија.

Нашата мисија започна од човековата среќа, преку која се создаде простор во кој дружбата ќе биде лесно остварлива цел.

Се создаде автентичен простор, лесно препознатлив по својата едноставност и душа.

Мисијата полека успеваше, станавме дел од урбаната култура, од секојдневието, култно место за многу генерации, со специфичен шмек и стил на музика.
Место во кое мисијата не завршува, таа сеуште е пред нас… Aquarius since 1991

Terazza Aquarius на Facebook!


50% попуст на две вина 0.2л од винарија СТОБИ по избор Ризлинг или Антигона во AQUARIUS во вредност од 240ден. за само 120ден.

Компанија : Terazza Aquarius

Адреса : Ул Коста Абраш б.б.

Град : Охрид

http://www.aquarius-oh.mk/