Претходна понуда

50% попуст на ДВОДНЕВЕН ПРЕСТОЈ во Охрид за ДВАЈЦА во апартмани „ИВВИ“ во вредност од 2400ден. за само 1199ден.

    • Вредност 2400ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 1201ден.
  • Распродадено

Добивате

* ДВОДНЕВЕН престој или викенд за ДВАЈЦА или ДВАЈЦА+ЕДЕН

* Апартманите се опремени со мини бар, мини кујна, бања, панелно греење, издвоен дел од дворот за престој, релаксација и неповторливо ужување на отворено

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Пред купувањето треба да се направи предрезервација (телефонски), по купувањето треба да се направи резервација со кодот од купонот

*Купоните може да се купуваат до 01.06.2012 година, а да се користат заклучно со винкендот 02/03.06.2012 година

* Задолжителна е предрезервација и резервација на телефон 075/54 77 55, 075/ 289 660 или 046/262-331

Опис

Доживејте го градот под Самуиловите кули во АПРИЛ И МАЈ!

Доживејте го Охрид во АПРИЛ и МАЈ во еден од многу бројните кафулиња и ресторани, Охрид ќе ве плени со својата убавина на стариот град која се огледува во мирното езеро, а потоа испратени со цвркотот на галебите прошетајте низ древните улички и погледнете ги сите културно-историски споменици. Потоа спокојно одморете се и искористете ја оваа можност, понудена од апартмани „ИВВИ“ и kelepur.mk и бидете сигурни дека ќе го доживеете Охрид во поинакво светло и ќе раскажувате за „Охрид во АПРИЛ И МАЈ“!

Апартнани ИВВИ на facebookКомпанија : Апартмани ИВВИ

Адреса : Јане Сандански бр.11 Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk