Претходна понуда

55% ПОПУСТ НА „HEMP SUBLIME“ ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА НА СУВА И БЕЗЖИВОТНА КОСА ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000ДЕН. ЗА САМО 449ДЕН.

    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 55%
    • Заштеди 551ден.
  • Распродадено

Добивате

„HEMP SUBLIME“ ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА НА СУВА И БЕЗЖИВОТНА:

* МИЕЊЕ
* ТРЕТМАН
* ПРАВО ФЕНИРАЊЕ

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време:
Понеделник - Сабота од 11:00 до 19:00

* Задолжителна е претходна резервација на
Моб.:071/231-112
Моб.:078/311-899

Опис

HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY TRETMANT ја хидрира сувата и безживотна коса, длабински ја храни и зајакнува структурата на влакното благодарение на екстрактот од коноп!

Фризерско студио Елит Мари на Facebook!


55% ПОПУСТ НА „HEMP SUBLIME“ ТРЕТМАН ЗА ХИДРАТАЦИЈА НА СУВА И БЕЗЖИВОТНА КОСА ВО ФРИЗЕРСКО СТУДИО ЕЛИТ МАРИ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1000ДЕН. ЗА САМО 449ДЕН.

Компанија : Фризерско Студио Елит Мари

Адреса : Ул. Питу Гули бр. 130

Град : Охрид

http://goo.gl/v2DTu