Претходна понуда

38% ПОПУСТ НА СЕКОЈДНЕВНИ ВИСОКО ИНТЕНЗИВНИ ТРЕНИНЗИ „INSANITY MAX 30“ ВО ВРЕМЕТРАЕЊЕ ОД ЕДЕН МЕСЕЦ ВО ЦЕНТАР ЗА УБАВИНА „PURITY“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 800ДЕН. ЗА САМО 499ДЕН.

    • Вредност 800ден.
    • Попуст 38%
    • Заштеди 301ден.
  • Распродадено

Добивате

* INSANITY MAX 30 - интензивен тренинг (30мин) за неверојатни резултати

* 5 - 6 дена во неделата

* Програмата трае 2 месеци

* Тренинзите се во групи од 19ч - 19:30ч

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Побрзајте! Обезбедете си место на време, бројот на купони е ограничен.

* Тренингот започнува на 15.04.2019г.

* Резервирајте го вашето место во една од групите од 19ч и 19:30ч на 075-575-465

Опис

Искористете ја оваа одлична понуда, вежбајте, исфрлете ги токсините од телото, постигнете идеална линија и имајте здраво и совршено обликувано тело.


38% ПОПУСТ НА СЕКОЈДНЕВНИ ВИСОКО ИНТЕНЗИВНИ ТРЕНИНЗИ „INSANITY MAX 30“ ВО ВРЕМЕТРАЕЊЕ ОД ЕДЕН МЕСЕЦ ВО ЦЕНТАР ЗА УБАВИНА „PURITY“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 800ДЕН. ЗА САМО 499ДЕН.

Компанија : Purity Beauty Center

Адреса : Партизанска 76в

Град : Охрид

https://purity.com.mk/