Претходна понуда

50% попуст на КАРТА за филмот Skopje Remixed за проекцијата во НУ ЦK „Григор Прличев“ во вредност од 100ден. за само 50ден.

    • Вредност 100ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 50ден.
  • Распродадено

Добивате

* ЕДНА карта за гледање на филмот Skopje Remixed во еден од следните термини:
- 25.04.2012година во 20:00часот
- 26.04.2012година во 20:00часот
- 27.04.2012година во 20.00часот

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Купоните се продаваат до 25.04.2012 година до 15:00 часот

* Задолжително доаѓање 10 минути пред почеток на проекцијата

Опис

Skopje Remixed или филмот кој ќе го ремиксува Скопје.

Девет приказни, десет режисери, еден град - „Скопје ремикс“ е музичко-филмски омнибус од 9 кратки филмови во режија на Борјан Зафировски, Даријан Пејовски, Огнен Димитровски, Срѓан Јаниќијевиќ, Ѓорче Ставрески, Саша Станишиќ, Вардан Тозија, Синиша Евтимов, Јане Алтипармаков и Бојан Трифуновски.

Идејата на овој проект е да се покаже една урбана страна на Скопје, во која ќе се промовираат македонските уметници, покрај младите режисери тука огромна улога играат и македонските музичари а исто така и наши скулптори и мултимедијални уметници, кои имаа можност да бидат дел од овој филм и да учествуваат во него презентирајќи ги своите дела на еден индиректен начин.


50% попуст на КАРТА за филмот Skopje Remixed за проекцијата во НУ ЦK „Григор Прличев“ во вредност од 100ден. за само 50ден.

Компанија : Центар за култура

Адреса : Кеј Маршал Тито Охрид

Град : Охрид

http://goo.gl/7ddnU