Претходна понуда

50% попуст на КАРТА за филмот „Состојба на Шок“ за проекцијата во НУ ЦK „Григор Прличев“ во вредност од 100ден. за само 50ден.

    • Вредност 100ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 50ден.
  • Распродадено

Добивате

* ЕДНА карта за гледање на филмот „Состојба на Шок“ во еден од следните термини:
- 16.05.2012година во 20:00часот
- 17.05.2012година во 20:00часот
- 18.05.2012година во 20.00часот

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Купоните се продаваат до 16.05.2012 година до 15:00 часот

* Задолжително доаѓање 10 минути пред почеток на проекцијата

Опис

Состојба на Шок" - филм на словенечкиот режисер Андреј Косак со Никола Којо и Уршка Хлебец во главните улоги. На кино репертоарот на Центарот за култура од 16.05.2012 (среда) до 18.05.2012 (петок) голема сала.
Почеток 20.00 часот


50% попуст на КАРТА за филмот „Состојба на Шок“ за проекцијата во НУ ЦK „Григор Прличев“ во вредност од 100ден. за само 50ден.

Компанија : Центар за култура

Адреса : Кеј Маршал Тито Охрид

Град : Охрид

http://goo.gl/7ddnU