Претходна понуда

50% попуст на ласерски третман за обновување на коса за мажи и жени во „Derma Lux“ во вредност од 1000ден. за само 499ден.

    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 501ден.
  • Распродадено

Добивате

* Ласерски третман за обновување на коса во времетраење од 45 мин.

* Со повеќе последователни третмани во зависност од интензитетот на проблематиката добивате 30% повеќе коса

Услови

* Можете да купите неограничен број на купони

* Понудата трае до 15.07.2012, а купоните можете да ги искористите до 31.07.2012

* Пред посета задолжително е да закажете на
Тел. 046/264-232, Моб. 078/223-433

* Работно време секој ден од 09:00 до 21:00

Опис

Soft Laser терапија за обновување на коса со зголемување на крвотокот кон секоја фоликула на влакното со врвна Канадска технологија.

Derma Lux
Ласерски центар Derma Lux ви ги нуди следниве услуги: Ласерско отстранување на влакно, капилари, вени, тетоважи, брчки, флеки, акни и трајна шминка.

Derma Lux на Facebook!


50% попуст на ласерски третман за обновување на коса за мажи и жени во „Derma Lux“ во вредност од 1000ден. за само 499ден.

Компанија : Derma Lux

Адреса : Ул. Партизанска бр.1 канцеларија бр.5 - стара автобуска

Град : Охрид

http://goo.gl/cn5rv