Претходна понуда

56% ПОПУСТ НА НАДГРАДБА НА СВИЛЕНИ ТРЕПКИ + ГРАТИС ПРВА КОРЕКЦИЈА + ГРАТИС МАСАЖА НА ЛИЦЕ И ДЕКОЛТЕ СО АМПУЛИ ОД „BABOR“ ВО КОЗМЕТИЧКО СТУДИО „PETIT SALON“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 3200ДЕН. ЗА САМО 1400ДЕН.

    • Вредност 3200ден.
    • Попуст 56%
    • Заштеди 1800ден.
  • Распродадено

Добивате

* НАДГРАДБА НА СВИЛЕНИ ТРЕПКИ + ГРАТИС ПРВА КОРЕКЦИЈА + ГРАТИС 15 МИНУТНА МАСАЖА НА ЛИЦЕ И ДЕКОЛТЕ СО НАЈЕФЕКТНИТЕ АМПУЛИ ОД BABOR AMPOULE CONCENTRATES FP

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време: Понеделник - Сабота од 10 до 14 и 15 до 19

* Задолжителна е претходна резервација на Моб.:077-991-661

Опис

BABOR AMPOULE CONCENTRATES FP

Најмногу од природата за брзи резултати што се гледаат и чувствуваат.
BABOR е првата компанија за нега на кожа којашто создаде ампули за одредени концентрирани состојки. Како вистински моќни пакувања, течностите нудат моментално видливи ефекти. Тие се пријатни за кожата и сочинуваат палета од високи дози на активни состојки, соодветни за секаков вид и состојба на кожа. BABOR AMPOULE CONCENTRATES FP импресионираат со нивниот впечатлив и видлив ефект.

Во четврток, 27 октомври 2022, ќе започна со работа рустикалното козметичко студио „Petit salon“. Како што се подразбира од самото име, тука услугите ќе ги добиете, а притоа ќе се чувствувате како да се наоѓате во Вашата дневна соба. Ве повикуваме без грижа да се препуштите на вештите раце на Кристина Танческа, нашиот сертифициран козметичар, со 12-годишно работно искуство, стекнато во неколку престижни козметички салони во Канбера, Австралија.

Тука ќе можете да ги добиете следните услуги: депилација, lash-lifting, надградба со свилени трепки, како и бојадисување веѓи и трепки.

За подетални информации слободно побарајте не на телефонот 077-991-661



Компанија : Petit Salon

Адреса : Ул. „Петар Чауле“ 52 зад поренешното Мецо Форте.

Град : Охрид

https://kelepur.com/