Претходна понуда

40% ПОПУСТ НА НАДГРАДБА СО ПРИРОДНА ИТАЛИЈАНСКА КОСА ВО БОЈА ПО ВАШИ ИЗБОР ВО „ALEXANDRA HAIR STUDIO“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 25000ДЕН. ЗА САМО 15000ДЕН.

    • Вредност 25000ден.
    • Попуст 40%
    • Заштеди 10000ден.
  • Распродадено

Добивате

* 100% ПРИРОДНА ИТАЛИЈАНСКА КОСА СО БОЈА ПО ВАШ ИЗБОР СО ДОЛЖИНА ОД 50-55ЦМ.

* НАДГРАДБАТА СЕ ОТСТРАНУВА И СЕ КОРИСТИ ДОЛГО ВРЕМЕ.

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време: Понеделник - Вторник од 11:00 до 17:00, Среда - Сабота од 11:00 до 18:00

* Задолжителна е претходна резервација на Моб.: 075/756-200

Опис

Со надградба на вашата коса ќе добиете долга коса без многу чекање. Тоа е најлесен начин да добиете подолга и побујна коса.

Надградбата може да се мие и да се обои како што е и Вашата природна боја на коса.

Надградбата е направена од 100% природна италијанска коса и не предизвикува никакво оштетување на Вашата природна коса.

Alexandra Hair Studio на Facebook!


40% ПОПУСТ НА НАДГРАДБА СО ПРИРОДНА ИТАЛИЈАНСКА КОСА ВО БОЈА ПО ВАШИ ИЗБОР ВО „ALEXANDRA HAIR STUDIO“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 25000ДЕН. ЗА САМО 15000ДЕН.

Компанија : Alexandra Hair Studio

Адреса : Бул. Туристичка бр. 61

Град : Охрид

http://fb.me/AlexandraHairStudioo