Претходна понуда

50% попуст на НОЌНО КРСТАРЕЊЕ ПО ОХРИДСКИОТ ЗАЛИВ + ПИЈАЛОК со брод „РИБАР“ во вредност од 300ден за само 149ден

    • Вредност 300ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 151ден.
  • Распродадено

Добивате

* НОЌНО КРСТАРЕЊЕ ПО ОХРИДСКИОТ ЗАЛИВ

* ПИЈАЛОК (сок или пиво / лименка 0,33л.)


* Од пристаниште покрај кеј до Горица, па до Канео и враќање на пристаниште

* Со овој купон добивате ексклузивно ниски цени и за дополнителните (по желба) пијалаци за освежување за време на крстарењето

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Бродот ќе исплови по одлука на капетанот. Капетанот го задржува правото без најава да не исплови на договорениот термин од безбедносни причини. Крстарењето ќе се презакажи во најкраток можен рок, а до крајниот датум за користење на купоните.

* Бродска регистарска дозвола за пловидба број: OH-1137. БРОДОТ Е РЕГИСТТРИРАН ЗА 12 ПАТНИЦИ

* Групите може да бидат помеѓу 8 и 12 патници

* Купоните се продаваат до 26.08.2012, а може да се користат до 15.09.2012

* Поаѓање во 20:30, враќање во 21:30. Координација за денот на поаѓање и резервација на телефон 075/466-600

* Доколку до 15.09.2012 година не може да се оствари крстарењето, заради временски причини или непредвидени причини, парите ќе бидат вратени назад на сметка на купувачите

Опис

ЕКСКЛУЗИВНА можност во ПРАВАТА ПЛОВНА СЕЗОНА НА БРОДОТ „РИБАР“ да пловите во првите вечерни саати низ охридскиот залив, проаѓајки ја цела обала на заливот. Поаѓање од охридското пристаниште, по должината на ќејот до Горица, по наширокиот дел на заливот од Горица до Канео, покрај стариот дел на градот повторно до пристаниште.

Незаборавно е ноќното крстарење по Охридското езеро, сликата на градот која се огледува во езерото личи на бајка, а големите езерски далечини ве оставаат без здив. Доживејте ја ноќната бајка на Охридското езеро и имајте мигови за паметење.Компанија : РИБАР

Адреса : Маршал Тито - Пристаниште

Град : Охрид

http://kelepur.mk