Претходна понуда

Промоција на online курс! 50% попуст на интензивен продолжителен курс по англиски јазик за возрасни во РУ „Кузман Шапкарев“ во вредност од 6600ден. за само 3300ден.

    • Вредност 6600ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 3300ден.
  • Распродадено

Добивате

* Интензивен online курс по англиски јазик ( 50 часа )

* 4 часа неделно по 45 минути

* По завршувањето на курсот се стекнувате со сертификат

Услови

* Потребен Ви е компјутер и интернет врска

* Секој може да купи по еден купон за себе и неограничен за пријатели

* Купоните се продаваат до 17.04.2012 година, курсот започнува на 18.04.2012 година

* Пред да го купите ваучерот за подетални информации Ве молиме јавете се на 046/262-210 , 071/940-378

Опис

E-learning ( електронско учење, учење на далечина) е најсовремен метод за стекнување знаења во светот.
Искористете ја нашата промоција.
На овој начин ќе заштедите време следејќи го курсот од Вашиот дом.
Наставата ја држат професори обучени за електронска настава по специјално прилгодени програми.

Охрид и Струга


Промоција на online курс! 50% попуст на интензивен продолжителен курс по англиски јазик за возрасни во РУ „Кузман Шапкарев“ во вредност од 6600ден. за само 3300ден.

Компанија : РУ „Кузман Шапкарев“

Адреса : Градски пазар

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk