Претходна понуда

Здравјето пред се! 50% попуст на ОСНОВЕН пакет лабораториски анализи (интернистички преглед+EHO на абдомен+ЕКГ+лабораториски анализи) во ПЗУ ДАРОН во вредност од 2425ден. за само 1212ден.

    • Вредност 2425ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 1213ден.
  • Распродадено

Добивате

* Основен пакет или липиден, преглед кој вклучува интернистички преглед + ЕНО на абдомен + EKG + лабораториски анализи

** интернистички преглед 600ден.
** EHO на абдомен 600ден.
** EKG 150ден.
** лабораториски анализи 1075ден

*** Лабораториски анализи:
комплет крван слика, седиментација, анализа на урина, гликемија, уреа, креатинин, холестерол, триглицериди, ALT, AST, железо, HDL, LDL

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони, за себе или за пријатели

* Купоните може да се купуваат до 07.11.2012 и може да се користат до 17.11.2012 година

* Работно време од понеделник до петок од 07:00 до 15:00

* Купоните можете да ги искористите со закажување на тел. 046/254-201

Опис

Здравјето е најдрагоцено, а редовните анализи и прегледи ќе ви овозможат навремено откривање на некој здравствени проблеми и нивна превенција. Грижата за вашето здравје препуштете ја на тимот на професионалци во ПЗУ Дарон каде ќе ги направите сите потребни анализи и прегледи.

Здравјето пред сè!

ПЗУ Дарон е отворена на 11 Октомвири 2007. Стручноста е основна движечка сила на тимот на ПЗУ Дарон, а заедничкиот дух и вклопеност на персоналот, создаваат позитивна и мотивирачка атмосфера за работа.
Пријателски ориентирани кон пациентите со неизмерна посветеност, хуманост и преданост ПЗУ Дарон создава трајни вредности и несебично придонесува за здравјето на своите пациенти. Преку 3000 пациенти одбраа некој од високостручните тимови на ПЗУ Дарон за свој матичен лекар, а во првата година преку 3200 пациенти ја одбраа лабораторијата на ПЗУ Дарон како чувар на нивното здравје со изведени над 100.000 поединечни анализи.


Здравјето пред се! 50% попуст на ОСНОВЕН пакет лабораториски анализи (интернистички преглед+EHO на абдомен+ЕКГ+лабораториски анализи) во ПЗУ ДАРОН во вредност од 2425ден. за само 1212ден.

Компанија : ПЗУ ДАРОН Охрид

Адреса : Булевар Туристичка бр.73 Охрид Македонија

Град : Охрид

http://www.daron.com.mk