Претходна понуда

51% попуст на миење на автомобил+кафе во Автоперална „ПАЛЕЦ“ во вредност од 160ден. за само 79ден.

    • Вредност 160ден.
    • Попуст 51%
    • Заштеди 81ден.
  • Распродадено

Добивате

* Со овој купон добивате комплетно чистење на вашиот автомобил (внатрешно и надворешно)

* Надворешното чистење на автомобилите е со високо квалитетна пена

* За внатрешноста се користат квалитетни премази со висок сјај и пријатна миризба

* Кафе (еспресо/макијато) додека се мие автомобилот

Услови

* Купонот важи за:
- сабота 19.11.2011 од 08:00 до 17:30 часот
- недела 20.11.2011 од 08:00 до 17:30 часот

* Купонот не важи за ЏИПОВИ и СУВ возила

* Не е потребно предходно да се закеже миењето, вашиот автомобил ќе биде следниот на ред за миење

Опис

Иако вашиот автомобил ќе биде забележан однадвор, целосното ваше задоволството се комплетира и внатре додека го возите истиот.

Миењето на авотмобилот е со нанесување на пена за отстранувања на прашина, кал и други нечистотии на вашиот автомобил, потоа следи плакнење со вода и чистење на внатрешсноста на автомобилот со специјална емулзија која остава висок сјај и пријатна миризба.

Автопералната „ПАЛЕЦ“ е специјализирана за сите видови миење и чистење на вашот автомобил. Доверете го мињето на „ПАЛЕЦ“ кој најтемелно и професионално ќе го изврши мињето на вашето возило и на него нема да остане ни грам прав.

За чиетењето се користи најквалитетни Англиски средства од програмата на GLEAM кои на вашиот автомобил ќе му ја вратат изворната чистота и сјај. Додека вие го испиете еспресото или макiјатото во пријатна затоплена просторија цело време ќе може да го набљудувате миењето и чистењето на вашиот автомобил.

Оваа понуда опфаќа чистење на надворешноста и внатрешноста на вашиот автомобил, како и премаз на гумите од автомобилот, со што покрај заштитниот слој кој се нанесува се добива и подобар визуелен ефент и сјај на цел автомобил.

Kelepur.mk Ви препорачува да ја искористете оваа понудата и за пола цена вратете му го сјајот на вашиот лимен љубимец.


51% попуст на миење на автомобил+кафе во Автоперална „ПАЛЕЦ“ во вредност од 160ден. за само 79ден.

Компанија : Центар за Декарбонизација и автоперална „ПАЛЕЦ“

Адреса : Сирма Војвода 74 Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk