Претходна понуда

50% попуст на ПИЦА КАПРИЧИОЗА + МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО 0,5Л. ВО ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО” во вредност од 330ден. за само 165ден.

    • Вредност 330ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 165ден.
  • Распродадено

Добивате

* ПИЦА КАПРИЧИОЗА + МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО 0,5Л.

За миговите на плажа да бидат уште поубави, освежете се со МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО придружено со вкусна ПИЦА КАПРИЧИОЗА и уживајте!

Услови

* КУПОНИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТАТ СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК

* КУПОНИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТАТ ЗА ВИКЕНДИТЕ (САБОТА И НЕДЕЛА)

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе и за пријатели

* Работно време од 12:00 до 21:00

* Понудата важи за во ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО” (не важи за „носење“)

Опис

Кој што еднаш ја посетил плажата горица, сигурно посакал пак да се врати. Во овој единствен амбиент на најубавата плажа со поглед кон целото езеро е ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО” кој ви ја нуди атрактивната понуда ова лето: ПИЦА КАПРИЧИОЗА + МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО 0,5Л.

Имајте ја таа привилегија да уживате во овој неповторлив амбиент, дружете се, и уживајте во оваа вкусна комбинација.


50% попуст на ПИЦА КАПРИЧИОЗА + МАКЕДОНСКО СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО 0,5Л. ВО ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО”  во вредност од 330ден. за само 165ден.

Компанија : ПЛАЖА РЕСТОРАН „ГОРИЦА К’Ј ДИВОНО”

Адреса : Горица 1

Град : Охрид

https://fb.me/BeachBarGorica/