Претходна понуда

55% попуст на месечна карта за PILATES во СТУДИО „КИНЕЗИО“ во вредност од 1000ден. за само 449ден.

    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 55%
    • Заштеди 551ден.
  • Распродадено

Добивате

* ЕДЕН МЕСЕЦ вежбање ПИЛАТЕС на пилатес топки.

* ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО по 1 ЧАС.

Услови

* Секој може да купи еден купон за себе и инограничен за пријатели

* Купоните се купуваат до 01.04.2012 година, купонот се користи еден месец, последното вежбање е на 02.05.2012година(последен датум за почеток 02.04.2012година)

* Задолжителна најава за почеток на вежбањето на тел. 070/570-711 или 078/422-411

Опис

Во Студио Кинезио од понеделник до петок се одржуваат часови по Пилатес вежби на пилатес топки. Групите се со ограничен број, со максимално 10-11 членови во еден термин, што ни овозможува максимално да посветиме внимание тренингот да биде целосен и добро извежбан. Пилатес вежбите на пилатес топки помагаат при обликување на телото, слабеење, зацврстување на мускулатурата на телото, ја подобрува работата на внатрешните органи и делува смирувачки на нервнот ситем.

Пробајте зошто пилатесот со пилатес топки воден од дипломиран кинезитерапевт Јован Каланоски е најдобра опција да го обликувате вашето тело во следниот месец за половина цена.


СТУДИО „КИНЕЗИО“ на Facebook!


55% попуст на месечна карта за PILATES во СТУДИО „КИНЕЗИО“ во вредност од 1000ден. за само 449ден.

Компанија : СТУДИО КИНЕЗИО

Адреса : Ул. „Даме Груев“ бр. 267

Град : Охрид

http://goo.gl/DBKLB