Претходна понуда

50% попуст на ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЛИРАЊЕ НА АВТОМОБИЛ и КОМПЛЕТ МИЕЊЕ во автоперална „ПАЛЕЦ“ во вредност од 1350ден.за само 675ден.

    • Вредност 1350ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 675ден.
  • Распродадено

Добивате

* Комплетно полирање на каросерија на вашиот автомобил со квалитетни полир пасти

* Полирањето е машинско со специјални помошни додатоци за полирање

* Комплетно миење на вашиот автомобил (надвор-внатре)

* Професионално полирање во вредност од 1200ден., Комплет миење во вредност од 150ден.

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе или за пријатели

* Купоните се продаваат до 22.07.2012 година, а може да се користат до 01.08.2012 година

* Задолжително е закажување термин за полирање пред доаѓање на тел. 070/304-204

* Времетраење на полирањето помеѓу 2 до 3 часа

Опис

Вратете му го стариот сјај на вашиот автомобил! Нека вашиот автомобил изгледа како да сега излегол од авто салон!

Овозможете му на вашиот лимен љубимец комплетен „третман за разубавување“! Бидејќи чист, сјаен и уреден автомобил е желба на секој љубител на автомобили.

Еден од најдобрите начини да се врати сјајот на лакот во првобитна состојба е полирањето. Во автоперална „ПАЛЕЦ“ се користат пасти и средства за полирање со највисок квалитет и со професионалноста со која се работи во автопералната, на вашиот автомобил ќе му подарите долговечен сјај.

Со оваа понуда на kelepur.mk и автоперална „ПАЛЕЦ“, со еден ваков третман Вашиот автомобил ќе изгледа потполно сјајно.


50% попуст на ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЛИРАЊЕ НА АВТОМОБИЛ и КОМПЛЕТ МИЕЊЕ во автоперална „ПАЛЕЦ“ во вредност од 1350ден.за само 675ден.

Компанија : Центар за Декарбонизација и автоперална „ПАЛЕЦ“

Адреса : Сирма Војвода 74 Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk