Претходна понуда

ПЕРФЕКТНА ЗАШТИТА ЗА ВАШАТА КОСА ОД СОНЧЕВИТЕ ЗРАЦИ СО „REVLON OROFLUIDO“ ТРЕТМАН, ШИШАЊЕ И ФЕНИРАЊЕ ВО „ALEXANDRA HAIR STUDIO“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1200ДЕН. ЗА САМО 799ДЕН.

    • Вредност 1200ден.
    • Попуст 33%
    • Заштеди 401ден.
  • Распродадено

Добивате

* ТРЕТМАН „REVLON OROFLUIDO“ НА БАЗА НА 3 ПРИРОДНИ МАСЛА, ПЕРФЕКТНА ЗАШТИТА ОД СОНЧЕВИТЕ ЗРАЦИ И НЕВЕРОЈАТНА ХРАНА НА ВАШАТА КОСА СО ВКЛУЧЕНО ШИШАЊЕ И ФЕНИРАЊЕ.

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време: Понеделник - Вторник од 11:00 до 17:00, Среда - Сабота од 11:00 до 18:00

* Задолжителна е претходна резервација на Моб.: 075/756-200

Опис

Богата формула дизајнирана на драгоцена мешавина на 3 природни масла (АРГАНОВО, ЦИПЕРУСОВО и ЛЕНЕНО масло) во комбинација со активни состојки кои овозможуваат жива, долготрајна боја.
Совршена, едноставна линија која овозможува заштита, хидратација и обновување на косата, нагласувајќи ја нејзината убавина давајќи и неверојатен сјај и мекост.

Без парабен!

Нежен мирис на калибар во комбинација со ванила.

REVLON OROFLUIDO повторно ги открива античките тајни на убавината засновани на старите традиции и природните состојки од најоддалечените делови на светот и ги трансформира во ритуали кои го враќаат богатството на косата.

Берберска култура од Мароко, тајната убавина на Клеопатра, египетската кралица и маслата што ги користеле античките медитерански цивилизации:

Арганово масло, течно злато за коса.

Циперус масло, чиста свила на допир.

Ленено масло, инстант сјај, се одлична мешавина што ја буди убавината на косата.

Alexandra Hair Studio на Facebook!


ПЕРФЕКТНА ЗАШТИТА ЗА ВАШАТА КОСА ОД СОНЧЕВИТЕ ЗРАЦИ СО „REVLON OROFLUIDO“ ТРЕТМАН, ШИШАЊЕ И ФЕНИРАЊЕ ВО „ALEXANDRA HAIR STUDIO“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1200ДЕН. ЗА САМО 799ДЕН.

Компанија : Alexandra Hair Studio

Адреса : Бул. Туристичка бр. 61

Град : Охрид

http://fb.me/AlexandraHairStudioo