Претходна понуда

Специјална предновогодишна понуда во салон за убавина Silhouette! 75% попуст на пакет 5 Ултразвук и 5 BODYSTAR третмани за слабеење во вредност од 4000ден. за само 999ден.

    • Вредност 4000ден.
    • Попуст 75%
    • Заштеди 3001ден.
  • Распродадено

Добивате

Пакет 10 третмани за слабеење:

* 5 третмани BODYSTAR

* 5 третмани Ултразвук

* Дочекајте ги празниците со совршено тело!

Услови

* Можете да купите неограничен број на купони

* Пред посета на салонот задолжително е да закажете на тел. 046/257-789

* Понудата трае до 18.12.2011. Купоните можат да се искористат до 24.12.2011

Опис

BODYSTAR, Голема преобразба во борбата против дебелината!
Како спротивност на традиционалните електростимулатори кои функционираат на принципот на правилни, правоаголни електробранови, BODYSTAR е конципиран со неправилни, трапезоидни електрокривини, кои му даваат исклучителна ефикасност. Имено, не се добива само вообичаена контракција на мускулите по должината, т.е. скратување на должината на мускулите при контракција, туку и слаба торзија околу мускулната оска.

Со BODYSTAR недостатоците на класичните електростимулатори се надминати. Модерната техника ни овозможи апарат, со кој на одговорен и безбеден начин се постигнува намалување на неестетското масно ткиво и видлива тонизација на мускулите, што доведува до корекција на целата фигура и подобрување на пропорциите кај одделни делови на телото.

Ултразвучните третмани пред вас отвораат нови можности.
Ефектите од ултразвукот се двојни:

- термички ефекти: ултразвучните бранови се апсорбираат во кожата, се претвораат во топлинска енергија и водат кон стимулација на крвта и лимфниот систем, кон забрзување на метаболизмот и кон зајакнување на крвите садови

- хемиски ефекти: подмладување на кожата преку хемиски реакции во колагената фаза, конверзија на старото сврзано ткиво со ново и зацврстено како и намалување на pH вредноста на кожата.


Silhouette
Од големата палета на третмани коишто ви ги нуди Silhouette,можете да направите избор на третмани кои ќе ги добивате паралелно, со што значително ќе заштедите на време, а ќе добиете на убавина.

Нашиот стручен персонал е тука да ве посоветува доколку не сте сигурни кој третман најмногу би ви одговарал вас или на вашиот партнер, кој исто така можете да го донесете со себе, затоа што Silhouette нуди третмани и за мажи.

Silhouette е тука да го оствари вашиот сон, да ве направи жената којашто посакувате да бидете и од насмевката на вашето лице да зрачи самодовербата што само беспрекорната убавина може да и ја овозможи на една жена.

Silhouette Охрид на Facebook!


Специјална предновогодишна понуда во салон за убавина Silhouette! 75% попуст на пакет 5 Ултразвук и 5 BODYSTAR третмани за слабеење во вредност од 4000ден. за само 999ден.

Компанија : Silhouette

Адреса : Бул. "Туристичка" бб

Град : Охрид

http://silhouette.com.mk