Претходна понуда

Волшебна празнична понуда во салон за убавина Silhouette! 80% попуст на пакет 5 LPG и 5 Инфрацрвена капсула третмани за слабеење и обликување на телото во вредност од 6000ден. за само 1199ден.

    • Вредност 6000ден.
    • Попуст 80%
    • Заштеди 4801ден.
  • Распродадено

Добивате

Пакет 10 третмани за слабеење и обликување на телото:

* 5 третмани LPG

* 5 третмани инфрацрвена капсула

* Дочекајте ја Новата година со потполно нова фигура!

Услови

* Можете да купите неограничен број на купони

* Пред посета на салонот задолжително е да закажете на тел. 046/257-789

* Понудата трае до 31.12.2011. Купоните можат да се искористат до 14.01.2012

Опис

LPG е најнов медицински метод кој се практикува не само за естетски, туку и за физиотерапевтски потреби. Станува збор за ефикасен, долготраен, уникатен и медицински проверен метод за отстранување целулит. LPG е светски лидер во областа на третманите на ткивата. Тој е откриен во 1986 година и е прв метод за отстранување на целулит во светот. Континуираното подобрување на овој метод го довело до првото место во областа на подобрувањето на силуетата.

LPG ќе го надмине вашиот сон за убавина и виталност, овозможувајќи ви пријатен третман на целулитот и масните наслаги, релаксација на мускулите, отстранување на синдромот „уморни нозе“, на отоците, лузните и изгорениците.
Генерално земено, LPG е медицински, безболен, нехируршки и ефикасен третман за отстранување целулит, за мазнење и затегнување на мускулите, за подобрување на метаболизмот и циркулацијата на крвта, за подобрување на имунитетот и детоксикација, за подобрување на кондицијата и зголемување на енергијата.

Ако сакате вистински резултати на трајно отстранување на целулитот и обликување на вашето тело – еден LPG третман ќе биде доволен да ви го овозможи тоа. Во Македонија овој третман можете да го добиете само во Silhouette.

Инфрацрвената капсула е апарат кој е наменет за слабеење и намалување на телесниот обем. Благодарение на инфрацрвените зраци и електростимулацијата, резултатите од третманот со Инфрацрвената капсула се многубројни:

* слабеење и намалување на телесниот обем
* отстранување на целулит
* продирање во масните ткива преку создадената топлина
* зголемување на доставувањето кислород до сите делови на телото и отстранување на токсините
* зголемување на брзината на хемиските реакции во телото
* стимулација на процесите на регенерација на ткивата
* зголемување на излачувањето течности
- предизвикување мускулна реакција без напор
* трофично дејствување со забрзување на метаболизмот
* отстранување на венско-лимфниот застој во долните екстремитети
* олабавувачко и релаксирачко дејство и гимнастика на лицето.

Silhouette
Од големата палета на третмани коишто ви ги нуди Silhouette,можете да направите избор на третмани кои ќе ги добивате паралелно, со што значително ќе заштедите на време, а ќе добиете на убавина.

Нашиот стручен персонал е тука да ве посоветува доколку не сте сигурни кој третман најмногу би ви одговарал вас или на вашиот партнер, кој исто така можете да го донесете со себе, затоа што Silhouette нуди третмани и за мажи.

Silhouette е тука да го оствари вашиот сон, да ве направи жената којашто посакувате да бидете и од насмевката на вашето лице да зрачи самодовербата што само беспрекорната убавина може да и ја овозможи на една жена.

Silhouette Охрид на Facebook!


Волшебна празнична понуда во салон за убавина Silhouette! 80% попуст на пакет 5 LPG и 5 Инфрацрвена капсула третмани за слабеење и обликување на телото во вредност од 6000ден. за само 1199ден.

Компанија : Silhouette

Адреса : Бул. "Туристичка" бб

Град : Охрид

http://silhouette.com.mk