Претходна понуда

63% попуст на DETOX BOX / INFRARED THERAPY во Козметички Салон „СИЛВИЈА“ во вредност од 600ден. за само 225ден.

    • Вредност 600ден.
    • Попуст 63%
    • Заштеди 375ден.
  • Распродадено

Добивате

* 30 минутен третман во DETOX BOX - infrared therapy

* Можност за користење на кабината во следните 30 минути за релаксација

* Можност за 30 минути да согорите 600 калории

Услови

* Кабината може да ја користат двајца истовремено(предходно меѓусебно договорен пар)

* Третманот трае 30 минути, во кабината може да се остане најмногу уште следните 30 минути за релаксација

* Едно лице може да купи неограничен број на купони

* Задолжително да се закаже третманот на тел. 046/266-804, 070/331-128 или 078/331-178

Опис

ВО СЛУЖБА НА УБАВИНАТА, 20 ГОДИНИ СО ВАС КОЗМЕТИЧКИ САЛОН „СИЛВИЈА“ - ОХРИД

DETOX BOX обезбедува длабоко продирање на инфрацрвените зраци и топлина во телото на конфорен и безбеден начин на температутра од 50С.
Инфрацрвените зраци се најздрав и најпогоден дел од сончвата енергија. Продираат 4 до 6 cm во телото. Помага во отстранување на тежината, за согорување на материите, наталожените отрови и дебелите наслаги.
Со користење на DETOX BOX се трошат 600 калории за 30 минути. При неговото користење ќе забележите дека обзема висик степен на релаксираност, опуштеност и настанува девитализирање, ендохормоните го зголемуваат имуниот систем, ја намалуваат болката и стресот и го успорува процесот на стареење.

DETOX BOX / infrared therapy е погодна за:
* Намалување на целулитот, да загубите 600 калории за 30 минути, стрии, проширенио вени
* Воспалени акни, затворање на пори, поубав тен, заздравување на лузни, изгореници и рани, алегија на полен, против стрес, егзема,псоријаза и сите кожни болест
* Стрес, несоница, депресија, реума
* Менструални тегоби, асма, бронхитис, дијабетис, цисти, циркулација на крв/ладни раце, висок и низок крвен притисок, против радијација од мобилни телефони
* Опуштање од преголем замор, затегнати мускули, повреда на спортисти, повреда на меко ткиво и зглобови.Компанија : Козметички Салон „СИЛВИЈА“

Адреса : Кузман Јосифивски - Питу бб Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk