Претходна понуда

65% попуст на третман за слабеење со ултразвучна кавитација и радиофрекфенција во козметички салон СИЛВИЈА во вредност од 2400ден. за само 840ден.

    • Вредност 2400ден.
    • Попуст 65%
    • Заштеди 1560ден.
  • Распродадено

Добивате

* Со еден купон добивате 45 минутен третман за слабење со ултразвична кавитација и радиофрекфенција

* Ви препорачуваме пет до десет третмани за подобар ефект во пократок временски период

Услови

* Еден купон е за еден третман, за повеќе тремани купете си повеќе купони

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Задолжителна е предходна резервација на тел. 046/266-804

* Понудата трае до 11.12.2011. Купоните може да се искористат до 25.12.2011 година

Опис

ВО СЛУЖБА НА УБАВИНАТА, 20 ГОДИНИ СО ВАС КОЗМЕТИЧКИ САЛОН „СИЛВИЈА“ - ОХРИД

Ултазвицната КАВИТАЦИЈА и радиофркфенција е лек за вашите маки околу обликување на вашето тело. Најсовремената метода за отклонување на масните наслаги е подолго време присутна во Козметичкиот салон СИЛИВИЈА, а сега ви е достапна и преку kelepur.mk со неверојатен попуст од 65%. Подарете му на вашето тело прекрасна фигура со препорачани 6 третмани од страна на козметичкиот салон Силвија.

Третманот за слабеење вклучува ултразвучна кавитација и радиофрекфенција и трае 45 минути, истиот за добар ефект треба да се повтори помеѓу 5 и 10 пати последователно во пократок временски период.Компанија : Козметички Салон „СИЛВИЈА“

Адреса : Кузман Јосифивски - Питу бб Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk