Претходна понуда

50% попуст за третман на коса MIDOLLO DI BAMBOO во Фризерско студио 79 во вредност од 1000ден. за само 499ден.

    • Вредност 1000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 501ден.
  • Распродадено

Добивате

1. Миење на косата со Midollo di Bamboo restructuring shampoo

2. Нанесување на косата 1 ампула Cauterization serum + 1ампула thermal filler

3. Повторно миење на косата со Midollo di Bamboo restructuring shampoo

4. Нанесување на маска Midollo di Bamboo pro - concentrate

5. Постапката се завршува со нанесување на Мidollo di Bamboo daily repair

Да постигнете реконструкција на косата 100% се препорачува да се направат три последователни третмани во рок од месец и половина или на секои 15дена.

Услови

* Едно лице може да купи еден купон за себе и неограичен за пријатели

* Купонот може да се користи до 25.11.2011 година

* Задолжително е предходно да се направи резервација на тел. 075/439-028

Опис

Midollo di Bamboo

Силата на природата е отворање нови хоризонти за тро-димензионална реконструкција на оштетената коса.

Ботаничките екстракти од бамбус во синергија со хидролизираните протеини и со високиот процент на природните масла, навлегуваат во длабочината на влакната од косата и на тој начин овозможуваат длабинско репарирање на структурата на целата коса.

1. Внатрешните оштетувана на влакното се санираат и репарираат.

2. Се обновува кохезијата меѓу кутикулата и кортексот на влакното.

3. Површината на влакното е обновена -перфектно измазнета со обновена еластичноста и фантастичен сјај.

Midollo di Bamboo, ја трансформира дури и екстремно оштетената и чувствителна коса, во прекрасна,здрава коса со веднаш видливи резултати дури и после првиот третман.
Уште повеќе, ефектите од употреба на p-dite за професионални третмани од линијата Midollo di Bamboo и системот на поддршката започнувајќи од шампониранјето,па потоа...навистина постигнувате неверојатни и долготрајни резултати.

Фризерско студио 79 на Facebook!


50% попуст за третман на коса MIDOLLO DI BAMBOO во Фризерско студио 79 во вредност од 1000ден. за само 499ден.

Компанија : Студио79

Адреса : Димитар Влахов б.б. стан2

Град : Охрид

http://www.studio79.com.mk