Претходна понуда

ТАВА СЕЛСКО МЕСО ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА, ДУПЛА МЕШАНА САЛАТА И ДЕСЕРТ БАКЛАВА И СЛАТКО ОД СМОКВИ ВО КОМПЛЕКС МИНАМИ - ГОРНО КОЊСКО - ОХРИД ЗА САМО 999ДЕН.

  • Топ понуда!

  • Распродадено

Добивате

* ТАВА СЕЛСКО МЕСО ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА (СВИНСКО ИЛИ ПИЛЕШКО МЕСО ПО ИЗБОР)

* ДУПЛА МЕШАНА САЛАТА

* ДЕСЕРТ БАКЛАВА И СЛАТКО ОД СМОКВИ

Услови

* Купоните се продаваат и може да се користат секој ден ОСВЕН САБОТА И НЕДЕЛА И ДРЖАВНИ ПРАЗНИЦИ.

* ЗАДОЛЖИТЕЛНА Е ПРЕТХОДНА РЕЗЕРВАЦИЈА НА МОБ:076/900-007

* КУПОНОТ ВАЖИ ЗА ВО РЕСТОРАНОТ (НЕ ВАЖИ ЗА "НОСЕЊЕ")

Опис

Kompleks Minami е гостинска кука и се наоѓа во селото Коњско во националниот парк Галичица на 1100 м.н.в. Вилата од центарот на Охрид е оддалечена 11 км или 3км од најблиската плажа. Се наоѓа на прекрасна местоположба помеѓу планината, големите распространи ливади, збогатена со единствен прекрасен поглед на целото езеро. Уживајќи во мирот, тишината и звукот на птиците, тука можете да вкусите се од традиционалната домашна кујна и да се напиете чаша добро домашно вино, ракија или сок. Исто така располагаме со 3 соби по 2 дупли кревети за спиење сите со поглед кон езерото и планината и голема дневна соба со традиционален ентериер. За целата посета да биде уште подобра во близина на вилата се наоѓа црква изградена во 1921год старо село со стари куки уште од далечната 1920, место каде што можете да ги направите вашите прекрасни фотографии.

Kompleks Minami на Facebook!


ТАВА СЕЛСКО МЕСО ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА, ДУПЛА МЕШАНА САЛАТА И ДЕСЕРТ БАКЛАВА И СЛАТКО ОД СМОКВИ ВО КОМПЛЕКС МИНАМИ - ГОРНО КОЊСКО - ОХРИД ЗА САМО 999ДЕН.

Компанија : Комплекс Минами

Адреса : с. Горно Коњско

Град : Охрид

http://kompleksminami.com/