Претходна понуда

43% ПОПУСТ НА ТРЕТМАН ЗА КОСА REVLON RESTART + ШИШАЊЕ ВО „ALEXANDRA HAIR STUDIO“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1500ДЕН. ЗА САМО 850ДЕН.

    • Вредност 1500ден.
    • Попуст 43%
    • Заштеди 650ден.
  • Распродадено

Добивате

* ТРЕТМАН ЗА КОСА REVLON RESTART + ШИШАЊЕ

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време: Понеделник - Вторник од 11:00 до 17:00, Среда - Сабота од 11:00 до 18:00

* Задолжителна е претходна резервација на Моб.: 075/756-200

Опис

Формулиран со KERABIOTIC CERA BM™ технологија за длабинско лекување и зајакнување на слабата и оштетена коса.

Помага да се балансира микробиомот на скалпот и ја зајакнува слабата коса. Внесен со биомиметички керамид и молекули за градење врски во влакното , третман за зајакнување на косата кој ја реконструира и зајакнува оштетената коса.

За кого е наменет?
Клиенти со оштетена коса кои сакаат да ги спречат и да ја поправат хемиски оштетената коса.
Поправете ги оштетените влакна на косата од внатре кон надвор за да ја зајакнете ослабената коса. Докажана ефикасност против хемиско оштетување, ја храни косата, ја запечатува површината на косата, штити од расцепени врвови, оштетување и кршење.

Кои се ПРИДОБИВКИТЕ?
- Обезбедува длабок, интензивен третман за зајакнување на косата
- Ги поправа оштетените влакна на косата одвнатре
- Ја зајакнува ослабената коса
- Навлажнува
- Помага за видливо запечатување на врвовите на косата
- Ја остава косата мазна и мека
- Ја запечатува површината на косата
- Го подобрува сјајот и мекоста
- За оштетена коса

Alexandra Hair Studio на Facebook!


43% ПОПУСТ НА ТРЕТМАН ЗА КОСА REVLON RESTART + ШИШАЊЕ ВО „ALEXANDRA HAIR STUDIO“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 1500ДЕН. ЗА САМО 850ДЕН.

Компанија : Alexandra Hair Studio

Адреса : Бул. Туристичка бр. 61

Град : Охрид

http://fb.me/AlexandraHairStudioo