Претходна понуда

50% попуст на ТЕРМИН ЗА ВЕЖБАЊЕ НА CRAZY FIT ПЛАТФОРМА ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“ во вредност од 200ден. за само 99ден.

    • Вредност 200ден.
    • Попуст 51%
    • Заштеди 101ден.
  • Распродадено

Добивате

* ТЕРМИН ЗА ВЕЖБАЊЕ НА CRAZY FIT ПЛАТФОРМА

CRAZYFIT платформата е идеална за:
* Губење тежина
* Циркулација на крвта
* Хормонален баланс
* Затегнување на кожата
* Превенција од остеопороза
* Ремоделирање на телото
* Зацврстување на мускулите
* Анти-стрес терапија

Услови

* Купоните може да се користат од 02.01.2020г. до 31.01.2020г.

* Работно време: Понеделник - Петок од 09:00 до 12:00 и од 17:00 до 21:00, Сабота од 12:00 до 17:00

* Телефон за контакт и пријавување: 071/298-097

Опис

Сакате да имате идеално обликувано тело, да изгубите на тежина и да бидете во совршена форма! Не одлагајте, посетете го фитнес центарот за жени „MISS FIT“, искористете ја оваа одлична понуда, вежбајте, исфрлете ги токсините од телото, постигнете идеална линија и имајте здраво и совршено обликувано тело.


50% попуст на ТЕРМИН ЗА ВЕЖБАЊЕ НА CRAZY FIT ПЛАТФОРМА ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“ во вредност од 200ден. за само 99ден.

Компанија : Фитнес центар за жени „MISSFIT“

Адреса : Ул. Асном бр. 1 лок.3

Град : Охрид

http://goo.gl/fKU2IG