Претходна понуда

50% попуст на ЕДЕН МЕСЕЦ ВЕЖБАЊЕ НА TRX SUSPENSION TRAINER ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“ во вредност од 800ден. за само 399ден.

    • Вредност 800ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 401ден.
  • Распродадено

Добивате

* ЕДЕН МЕСЕЦ ВЕЖБАЊЕ НА TRX SUSPENSION TRAINER ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО

Услови

* Едно лице може да купи максимум ЕДЕН купон за себе и неограничен број на купони за пријатели

* Првиот тренинг е на 02.01.2020г., последниот можен тренинг е на 31.01.2020г.

* Работно време: Понеделник - Петок од 09:00 до 12:00 и од 17:00 до 21:00, Сабота од 12:00 до 17:00

* Телефон за контакт и пријавување: 071/298-097

Опис

TRX SUSPENSION TRAINER
TRX е еден од најпопуларните реквизити за вежбање во светот. Идеален е за брзо стекнување кондиција, ефикасно топење на поткожното масно ткиво и најважно - влијае на обликување и зацврстување на цело тело, посебно на критичните женски зони како што се стомак, колк, нозе и задник. Тренингот на TRX-от е динамичен и секогаш нов предизвик. Затоа не изостанува оној посебен психолошки бенефит - направив нешто добро за своето тело!!!


50% попуст на ЕДЕН МЕСЕЦ ВЕЖБАЊЕ НА TRX SUSPENSION TRAINER ТРИ ПАТИ НЕДЕЛНО ВО ФИТНЕС ЦЕНТАРОТ ЗА ЖЕНИ „MISS FIT“ во вредност од 800ден. за само 399ден.

Компанија : Фитнес центар за жени „MISSFIT“

Адреса : Ул. Асном бр. 1 лок.3

Град : Охрид

http://goo.gl/fKU2IG