Претходна понуда

ВРЕДНОСЕН КУПОН ОД 99ДЕН. СО КОЈ ДОБИВАТЕ 30% ПОПУСТ ЗА СЕКОЈ ЗАКАЖАН ТЕРМИН ЗА ШИЕЊЕ ВЕНЧАНИЦА, МАТУРСКИ ФУСТАН ИЛИ КУПУВАЊЕ НА ГОТОВИТЕ МОДЕЛИ ВО АТЕЛЈЕ ЈАКОВ

    • Вредност 99ден.
  • Распродадено

Добивате

* 30% ПОПУСТ ЗА СЕКОЈ ЗАКАЖАН ТЕРМИН ЗА ШИЕЊЕ ВЕНЧАНИЦА, МАТУРСКИ ФУСТАН ИЛИ КУПУВАЊЕ НА ГОТОВИТЕ МОДЕЛИ ВО АТЕЛЈЕ ЈАКОВ ВО МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2020Г.

Услови

* За да го добиете попустот задолжително е да купите купон

* Еден купон важи за едно пазарување без разлика на бројот на купени артикли

* Купоните не може да се комбинираат за да се добие поголем попуст!

* Задолжително приложете го кодот од купонот за да го добиете попустот.

* Купоните може да се користат до 29.02.2020г.

* Телефон за контакт: 072/657-106

Опис

Посетете го „АТЕЛЈЕ ЈАКОВ“ и закажете го вашиот термин за шиење на венчаница или матурски фустан или изберете од големиот избор на прекрасни готови модели на фустани или венчаница која ќе ви прилега и која во најзначајниот момент во животот ќе ве направи да изгледате неверојатно привлечно и убаво.Компанија : Атеље Јаков

Адреса : Т. Ц. Амам

Град : Охрид

https://www.kelepur.com/