Активна понуда

ПАСТРМКА НА ТАВА ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА, СЕЗОНСКА САЛАТА, ЛЕБ, МАКАЛО, 0,5Л. НАЛИВНО ВИНО И ДЕСЕРТ ВО РИБЕН РЕСТОРАН ЕЗЕРСКИ РАЈ РАДОЖДА ЗА САМО 1900ДЕН.

Купи сега за 1900 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 2

Добивате

** ПАСТРМКА НА ТАВА НА РАДОЖДАНСКИ НАЧИН ЗА 4 ЛИЦА
** СЕЗОНСКА САЛАТА ЗА 4 ЛИЦА
** ЛЕБ, МАКАЛО
** 0,5Л. НАЛИВНО ВИНО ВРАНЕЦ ИЛИ ТРАМИНЕЦ
** ДЕСЕРТ

Услови

* КУПОНИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КОРИСТАТ ЗА ДЕНОВИТЕ 30-ТИ АПРИЛ, ПРВИ И ВТОРИ МАЈ 2022 ГОДИНА

* Во ресторанот се применуваат сите мерки и препораки за заштита и превенција од корона вирусот.

* Задолжителна е претходна резервација на моб: 078/514-169

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Купонот важи за во ресторанот (не важи за "носење")

Опис

Посетете ја Радожда! во ова прекрасно живописно место на крајбрежјето на охридското езеро задолжително посетете го Рибен Ресторан Езерски Рај во кој ќе бидете домаќински и гурмански послужени.Компанија : Рибен Ресторан Езерски Рај

Адреса : с. Радожда

Град : Струга

http://fb.me/ezerski.ezerskiraj