Активна понуда

38% ПОПУСТ НА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ НА ЈОРГАН ИЛИ ЌЕБЕ ОД СЕРВИС ЗА ПЕРЕЊЕ „CRYSTAL CLEAN“ СТРУГА ЗА САМО 249ДЕН.

Купи сега за 249 ден.
    • Вредност 400ден.
    • Попуст 38%
    • Заштеди 151ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ НА ЈОРГАН ИЛИ ЌЕБЕ.

* ПЕРЕЊЕ СО КВАЛИТЕТНИ ДЕТЕРГЕНТИ.

* ПОДИГАЊЕ ЗА 24 ЧАСА!

* БЕСПЛАТНО ПОДИГАЊЕ И ДОСТАВА ЗА КЛИЕНТИТЕ ОД ОХРИД!

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Купоните можат да се искористат до 11.04.2019

* Телефон за контакт Моб.: 072/225-014

* БЕСПЛАТНО ПОДИГАЊЕ И ДОСТАВА ЗА КЛИЕНТИТЕ ОД ОХРИД!

Опис

Laundry Service Crystal Clean

Професионално перење, сушење и пеглање ја вашите алишта.

Посебна понуда за угостителски објекти и салони за убавина.

Сите знаеме дека есента и зимата се тежок период за природно сушење на облеката, постелнините, ќебињата, јорганите. Затоа, тоа за вас го прави сервисот за перење „Crystal Clean“ – Струга.

Сервисот за перење „Crystal Clean“ се наоѓа на ул. Кузман Јосифовски Питу бр. 23 и работи секој работен ден од 9-16 часот.

Повеќе информации можете да добиете на 072/225-014.

Струга најпосле доби сервис за перење каков што заслужува!


38% ПОПУСТ НА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ НА ЈОРГАН ИЛИ ЌЕБЕ ОД СЕРВИС ЗА ПЕРЕЊЕ „CRYSTAL CLEAN“ СТРУГА ЗА САМО 249ДЕН.

Компанија : Crystal Clean

Адреса : Улица ЈНА бр. 51 на кружниот тек кај полицијата

Град : Струга

https://fb.me/crystalcleanstruga/