Активна понуда

50% ПОПУСТ НА ПОЛИРАЊЕ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ВО АВТОПЕРАЛНА „CAR DETAILING CENTRE“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 5000ДЕН. ЗА САМО 2500ДЕН.

Купи сега за 2500 ден.
    • Вредност 5000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 2500ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 1

Добивате

* ПОЛИРАЊЕ на каросерија на вашиот автомобил со високо квалитетни полир пасти

* Заштита на каросерија од променливите временски услови

* Полирањето е машинско со специјални помошни додатоци за полирање

* Внатрешно и надворешно миење на возилото

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе или за пријатели

* Задолжително е закажување термин за чистење пред доаѓање на тел. 077/825-566

Опис

Вратете му го стариот сјај на вашиот автомобил, заштитете го од променливите пролетни услови! Нека вашиот автомобил изгледа како да сега излегол од авто салон!

Овозможете му на вашиот лимен љубимец комплетен „третман за разубавување“! Бидејќи чист, сјаен и уреден автомобил е желба на секој љубител на автомобили.

Еден од најдобрите начини да се врати сјајот на лакот во првобитна состојба е полирањето. Во автоперална „CAR DETAILING CENTRE“ се користат пасти и средства за полирање со највисок квалитет и со професионалноста со која се работи во автопералната, на вашиот автомобил ќе му подарите долговечен сјај.

Со оваа понуда на kelepur.mk и автоперална „CAR DETAILING CENTRE“, со еден ваков третман Вашиот автомобил ќе изгледа потполно сјајно, спремен и заштитен од зимските временски услови.


50% ПОПУСТ НА ПОЛИРАЊЕ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ВО АВТОПЕРАЛНА „CAR DETAILING CENTRE“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 5000ДЕН. ЗА САМО 2500ДЕН.

Компанија : Автоперална „Urban Street Car Club“

Адреса : Ул. Мирче Ацев бр. 34

Град : Охрид

https://www.kelepur.com/