Активна понуда

39% попуст на ПОЛИРАЊЕ НА АВТОМОБИЛ СО КОМПЛЕТНА ЗАШТИТА И МИЕЊЕ НА ВОЗИЛОТО ВНАТРЕШНО И НАДВОРЕШНО во автоперална „ПАЛЕЦ“ во вредност од 1800ден. за само 1099ден.

Купи сега за 1099 ден.
    • Вредност 1800ден.
    • Попуст 39%
    • Заштеди 701ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 4

Добивате

* Комплетно полирање на каросерија на вашиот автомобил со високо квалитетни полир пасти

* Заштита на каросерија од променливите временски услови

* Полирањето е машинско со специјални помошни додатоци за полирање

* Внатрешно и надворешно миење на возилото

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе или за пријатели

* Задолжително е закажување термин за чистење пред доаѓање на тел. 070/304-204

Опис

Вратете му го стариот сјај на вашиот автомобил, заштитете го од променливите пролетни услови! Нека вашиот автомобил изгледа како да сега излегол од авто салон!

Овозможете му на вашиот лимен љубимец комплетен „третман за разубавување“! Бидејќи чист, сјаен и уреден автомобил е желба на секој љубител на автомобили.

Еден од најдобрите начини да се врати сјајот на лакот во првобитна состојба е полирањето. Во автоперална „ПАЛЕЦ“ се користат пасти и средства за полирање со највисок квалитет и со професионалноста со која се работи во автопералната, на вашиот автомобил ќе му подарите долговечен сјај.

Со оваа понуда на kelepur.mk и автоперална „ПАЛЕЦ“, со еден ваков третман Вашиот автомобил ќе изгледа потполно сјајно, спремен и заштитен од зимските временски услови.Компанија : Автоперална Палец - Охрид

Адреса : Сирма Војвода 74 Охрид

Град : Охрид

http://www.kelepur.mk