Активна понуда

33% ПОПУСТ НА ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ + ПОЛИРАЊЕ НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ ВО АВТОПЕРАЛНА „URBAN STREET CAR CLUB OHRID“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 6000ДЕН. ЗА САМО 3999ДЕН.

Купи сега за 3999 ден.
    • Вредност 6000ден.
    • Попуст 33%
    • Заштеди 2001ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* ХЕМИСКО ЧИСТЕЊЕ + ПОЛИРАЊЕ на каросерија на вашиот автомобил со високо квалитетни полир пасти

* Заштита на каросерија од променливите временски услови

* Полирањето е машинско со специјални помошни додатоци за полирање

* Внатрешно и надворешно миење на возилото

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони за себе или за пријатели

* Задолжително е закажување термин за чистење пред доаѓање на тел. 077/825-566

Опис

Вратете му го стариот сјај на вашиот автомобил, заштитете го од променливите пролетни услови! Нека вашиот автомобил изгледа како да сега излегол од авто салон!

Овозможете му на вашиот лимен љубимец комплетен „третман за разубавување“! Бидејќи чист, сјаен и уреден автомобил е желба на секој љубител на автомобили.

Еден од најдобрите начини да се врати сјајот на лакот во првобитна состојба е полирањето. Во автоперална „URBAN STREET CAR CLUB OHRID“ се користат пасти и средства за полирање со највисок квалитет и со професионалноста со која се работи во автопералната, на вашиот автомобил ќе му подарите долговечен сјај.

Со оваа понуда на kelepur.mk и автоперална „URBAN STREET CAR CLUB OHRID“, со еден ваков третман Вашиот автомобил ќе изгледа потполно сјајно, спремен и заштитен од зимските временски услови.Компанија : Автоперална „Urban Street Car Club“

Адреса : Ул. Мирче Ацев бр. 34

Град : Охрид

https://www.kelepur.com/