Активна понуда

50% ПОПУСТ НА ПРОФЕСИОНАЛНА ПАРЦИЈАЛНА МАСАЖА + СУВА ВЕНДУЗА (ЧАШИ) НА ГРБ ВО СТУДИО „КИНЕЗИО“ ИЗВЕДЕНА ОД ПРОФЕСИОНАЛНИ ФИЗИОТЕРАПЕВТИ ЗА САМО 749ДЕН.

Купи сега за 749 ден.
    • Вредност 1500ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 751ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 5

Добивате

* 45 МИНУТНА ПРОФЕСИОНАЛНА ПАРЦИЈАЛНА МАСАЖА + СУВА ВЕНДУЗА (ЧАШИ) НА ГРБ

Услови

* КУПОНИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКОРИСТАТ ДО 31.03.2020Г.

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Работно време: Понеделник - Сабота од 10:00 до 20:00

* Задолжителна е претходна резервација на Моб.:076-997-166

Опис

Студио „Кинезио“ нуди пилатес тренинзи за девојки, а веќе две години има и програма за возрасни, таканаречен мешан пилатес кој го посетуваат и мажи, како и часови по корективната гимнастика и пилатес кои веќе една деценија успешно се спроведуваат со дечиња со и без проблеми во растот и развојот.

Покрај пилатес и корективни вежби Студио „Кинезио“ нуди и професионални масажи и стручни третмани на мускулно-скелетното тело кои ги изведува соодветно обучен тим, како и специјализирани тренинзи за здрав живот, совети за исхрана и индивидуални тренинзи што е светски тренд.

СТУДИО „КИНЕЗИО“ на Facebook!


50% ПОПУСТ НА ПРОФЕСИОНАЛНА ПАРЦИЈАЛНА МАСАЖА + СУВА ВЕНДУЗА (ЧАШИ) НА ГРБ ВО СТУДИО „КИНЕЗИО“ ИЗВЕДЕНА ОД ПРОФЕСИОНАЛНИ ФИЗИОТЕРАПЕВТИ ЗА САМО 749ДЕН.

Компанија : СТУДИО КИНЕЗИО

Адреса : Ул. „Даме Груев“ бр. 267

Град : Охрид

http://goo.gl/DBKLB