Активна понуда

50% ПОПУСТ НА МЕСЕЧЕН КУРС ЗА НАДАРЕНИ И ТАЛЕНТИРАНИ ДЕЦА ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „ATLAS WORLD“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 3000ДЕН. ЗА САМО 1500ДЕН.

Купи сега за 1500 ден.
    • Вредност 3000ден.
    • Попуст 50%
    • Заштеди 1500ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* СПЕЦИЈАЛНА ПРОГРАМА ЗА НАДАРЕНИ И ТАЛЕНТИРАНИ ДЕЦА (8 ЧАСА МЕСЕЧНО)

* ЗА ДЕЦА ОД 3 ДО 8 ГОДИНИ

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* Работно време од 08:00 до 20:00 Понеделник до Сабота

* Телефон за контакт: 072/321-943, 070/377-093

Опис

Образовен центар „ATLAS WORLD“

* Странски јазици: Англиски, Германски, Турски, Албански.
* Математика
* Образование на Надарени и Талентирани деца
* Целодневен престој
* Приватни часови
* Организирање на роденденски забави и др.Компанија : „ATLAS WORLD“ Образовен Центар

Адреса : ул. „Гоце Делчев“ број 108

Град : Охрид

https://goo.gl/b9jgtq