Активна понуда

70% попуст на ПРВА РАТА за обука и подготовка за полагање на возачки испит во АВТО ШКОЛА РОЛЕКС во вредност од 3217ден. за само 970ден.

Купи сега за 970 ден.
    • Вредност 3217ден.
    • Попуст 70%
    • Заштеди 2247ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* Обука и подготовка за полагање на возачки испит

* 36 Мото часови - практичен дел со
Toyota Aygo/Chevrolet Spark возила

Авто школа Ролекс ги применува сите превентивни мерки за заштита против Корона вирусот како дезинфекција на своите возила и задолжително носење на заштитна опрема.

Услови

* Секој може да купи неограничен број на купони

* Купоните може да се искористат до 31.12.2021 година.

* Минимална возраст на кандидатите 17,5 год.

* Останатите рати се плаќаат директно во Авто школа Ролекс


* Подетални информации на 046/269-191 или 070/391-085

Опис

Автошкола РОЛЕКС е прва приватна автошкола во РМ. Постои и работи од 1990 год. Со своето реноме и искуство ви нудиме квалитет и стоиме зад тоа, се со цел да произведеме идни возачи спремни за успешно полагање на возачкиот испит и успешно понатамошно самостојно вклучување во сообраќајот. Тоа се нуди на сите заинтересирани за полагање за било која категорија.

Теоретската настава е прилагодена на најновите Законски измени, пропатена со компјутерска анимација и видео проекција на сите можни ситуации, правила и прописи и истовремено со вежбање на повеќе од 1300 испитни прашања на компјутер за секој кандидат, прашања кои секој еден кандидат ќе ги сретне при полагањето на возачкиот испит.

Автошкола РОЛЕКС истовремено е и автор и издавач на Прирачникот за полагање на возачки испит и на Веб порталот за вежбање на испитните прашања.

31 години Автошкола РОЛЕКС секогаш во интерес на своите кандидати!!!


70% попуст на ПРВА РАТА за обука и подготовка за полагање на возачки испит во АВТО ШКОЛА РОЛЕКС во вредност од 3217ден. за само 970ден.

Компанија : Авто школа Ролекс

Адреса : Ул. Даме груев Бр.12

Град : Охрид

http://kelepur.mk