Активна понуда

ПРЖЕН КРАП ЗА 4 ЛИЦА, САЛАТА, ЛЕБ, МАКАЛО, ГАРНИР КОМПИР СО ЗЕЛЕНЧУК, 1Л. НАЛИВНО ВИНО И ДЕСЕРТ ВО РЕСТОРАН ЕЗЕРСКИ БРАН С. КАЛИШТА - СТРУГА ЗА САМО 1280ДЕН.

Купи сега за 1280 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 3

Добивате

* ПРЖЕН КРАП ЗА 4 ЛИЦА
* САЛАТА
* ЛЕБ, МАКАЛО
* ГАРНИР КОМПИР СО ЗЕЛЕНЧУК
* 1Л. НАЛИВНО ВИНО
* ДЕСЕРТ

Услови

* Задолжителна е претходна резервација на моб: 078/222-911

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Купонот важи за во ресторанот (не важи за "носење")

Опис

Посетете го Рибен ресторан Езерски бран и уживајте во извонредно вкусните рибни специјалитети, прекрасниот поглед на Охридското езеро од најубавата тераса во с. Калишта – Струга!


ПРЖЕН КРАП ЗА 4 ЛИЦА, САЛАТА, ЛЕБ, МАКАЛО, ГАРНИР КОМПИР СО ЗЕЛЕНЧУК, 1Л. НАЛИВНО ВИНО И ДЕСЕРТ ВО РЕСТОРАН ЕЗЕРСКИ БРАН С. КАЛИШТА - СТРУГА ЗА САМО 1280ДЕН.

Компанија : Ресторан Езерски Бран

Адреса : с. Калишта, Струга

Град : Струга

https://fb.me/RestoranEzerskiBran