Активна понуда

НЕЗАБОРАВНО АДРЕНАЛИНСКО УЖИВАЊЕ! 1 ЧАС СЛОБОДНО ВОЗЕЊЕ НА АТВ ЗА ЕДЕН ИЛИ ДВАЈЦА ОД ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА ЗА САМО 2250ДЕН.

Купи сега за 2250 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* 1 час слободно возење (еден или двајца на едно АТВ)

Слободна прошетка во околината на с. Куратица која располага со шумски обележани патеки, природа и видоковци

Услови

* Задолжителна е предрезервација (телефонски) на термин

* По купувањето треба да се направи резервација со кодот од купонот

* Телефон за контакт и закажување 046/279-595, 071/816-002

* Задолжителна е важечка дозвола Б категорија

* Турата важи за лица со и над 18 години

* Во случај на лоши временски услови турата се презакажува.

* Доколку резервирате термин, а не се појавите на турата купоните ви пропаѓаат

Опис

ЕТНО РЕСТОРАН „ДЕДО ДИМО“ - КУРАТИЦА
Во срцето на една од најпрекрасните рурални средини во Охрид, селото Куратица сместен е Етно ресторан „Дедо Димо” за кој со право може да се каже дека плени со својот изглед

Живописната природа на селото Куратица, вкусот на традиционалната и автентична домашна храна се само дел од понудата во Етно ресторан „Дедо Димо”

Етно ресторан „Дедо Димо” на гостите им нуди и други атракции и содржини како што е, јавање на магариња, авантури со џипови, планински велосипедизам, авантури со ратрак и др.Компанија : Етно ресторан Дедо Димо

Адреса : с. Куратица

Град : Охрид

http://fb.me/EtnorestoranDedoDimo/