Активна понуда

СТРУШКА ТАВА ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА + МЕШАНА САЛАТА ВО РЕСТОРАН „АНТИКА“ – СТРУГА . ЗА САМО 999ДЕН.

Купи сега за 999 ден.
  • Топ понуда!

  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 1

Добивате

* БОГАТ РУЧЕК ИЛИ ВЕЧЕРА ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА:

** Мешана салата за четири лица

** Струшка тава за четири лица

** Лепче

Услови

* Едно лице може да купи неограничен број купони

* Купонот важи за во ресторанот (не важи за "носење")

* Работно време 08-24ч,

* Задолжителна е претходна резервација на
тел: 046/783-468

Опис

Поминете пријатни мигови со вашето друштво во единствениот амбиент на ресторан „Антика“ – Струга покрај реката црн Дрим и уживајте во незаборавниот вкус на ова гурманско задоволство.

Ресторан „Антика“
Во овој ресторан можете да го доловите амбиентот на стара Струга, а од македонските национални специјалитети можете да пробате полнета шницла „Антика“ и плескавица „Антика“ со кајмак, речна пастрмка како и јагула подготвена на струшки начин.

Сето ова приготвено од врвни мајстори со традиција од 40 години.

Ресторан „Антика“ Струга на Facebook!


СТРУШКА ТАВА ЗА ЧЕТИРИ ЛИЦА + МЕШАНА САЛАТА ВО РЕСТОРАН „АНТИКА“ – СТРУГА . ЗА САМО 999ДЕН.

Компанија : Ресторан Антика

Адреса : Кеј Борис Кидрич 34

Град : Струга

http://goo.gl/g0AFk