Активна понуда

38% ПОПУСТ НА СУДСКИ ПРЕВОД ОД АНГЛИСКИ НА МАКЕДОНСКИ И ОБРАТНО ОД ОВЛАСТЕН СУДСКИ ПРЕВЕДУВАЧ ВО ВРЕДНОСТ ОД 400ДЕН. ЗА САМО 250ДЕН.

Купи сега за 250 ден.
    • Вредност 400ден.
    • Попуст 38%
    • Заштеди 150ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 52

Добивате

* Превод на една страна од македонски на англиски или обратно од овластен судски преведувач

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони
* Можете да комбинирате повеќе купони за превод на повеќе страници
* Телефон за контакт: 070/347-706

Опис

Лина Милошевска, овластен судски преведувач од Англиски, Македонски и Арапски и обратно, врши превод на секаков тип на документи: Уверенија, Дипломи, Изводи, Изјави, Уверенија, Решенија итн.Компанија : Овластен судски преведувач Лина Милошевска

Адреса : Охрид

Град : Охрид

http://kelepur.mk