Активна понуда

40% ПОПУСТ НА СУДСКИ ПРЕВОД ОД АНГЛИСКИ НА МАКЕДОНСКИ И ОБРАТНО ОД ОВЛАСТЕН СУДСКИ ПРЕВЕДУВАЧ АЛЕКСАНДРА ЃОРГИЕСКА ВО ВРЕДНОСТ ОД 400ДЕН. ЗА САМО 240ДЕН.

Купи сега за 240 ден.
    • Вредност 400ден.
    • Попуст 40%
    • Заштеди 160ден.
  • Преостанато време
  • КУПЕНИ 6

Добивате

* Превод на една страна од македонски на англиски или обратно од овластен судски преведувач

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони
* Можете да комбинирате повеќе купони за превод на повеќе страници
* Купоните може да се искористат до 30.06.2020 година.
* Телефон за контакт: 070/232-517, 070/391-085

Опис

АЛЕКСАНДРА ЃОРГИЕСКА, овластен судски преведувач од Англиски, Македонски и обратно, врши превод на секаков тип на документи: Уверенија, Дипломи, Изводи, Изјави, Уверенија, Решенија итн.Компанија : Овластен судски преведувач Александра Ѓоргиеска

Адреса : Ул. Даме груев Бр.12

Град : Охрид

https://www.kelepur.com/