Активна понуда

25% ПОПУСТ НА МЕСЕЧЕН ЧЛЕНАРИНА ЗА „ТАНЦОТЕКА“ ВО ОБРАЗОВЕН ЦЕНТАР „ATLAS WORLD“ ВО ВРЕДНОСТ ОД 800ДЕН. ЗА САМО 600ДЕН.

Купи сега за 600 ден.
    • Вредност 800ден.
    • Попуст 25%
    • Заштеди 200ден.
  • Преостанато време
  • НЕ ПРОПУШТАЈТЕ!

Добивате

* МЕСЕЧЕН ЧЛЕНАРИНА ЗА „ТАНЦОТЕКА“ ДВА ПАТИ НЕДЕЛНО

* БАЛЕТ, ЛАТИНО ТАНЦИ, ЗУМБА И „HIP HOP“ ЗА ДЕЦА

Услови

* Секој може да купи неограничен број купони

* Работно време од 08:00 до 20:00 Понеделник до Сабота

* Телефон за контакт: 072/321-943, 070/377-093

Опис

Образовен центар „ATLAS WORLD“

* Странски јазици: Англиски, Германски, Турски, Албански.
* Математика
* Образование на Надарени и Талентирани деца
* Целодневен престој
* Приватни часови
* Организирање на роденденски забави и др.Компанија : „ATLAS WORLD“ Образовен Центар

Адреса : ул. „Гоце Делчев“ број 108

Град : Охрид

https://goo.gl/b9jgtq